Top 10: Firmaoplevelser ud over det sædvanlige

Sommeren er over os, og måske sidder du lige nu på kontoret og længtes efter at være udenfor i det gode vejr. Du og dine kollegaer kan nok hurtigt blive enige om, at det er den rette årstid til at skabe nye og spændende oplevelser sammen uden for kontoret. Det eneste, der mangler, er, at du også får overbevist chefen om, at det er på rette tid at få planlagt den næste firmaudflugt.

Herunder har vi samlet 10 firmaoplevelser udover de sædvanlige, som foregår både udendørs og indendørs, der helt sikkert vil give dig og kollegaerne sjove og spændende samtaleemner henover frokostbordet i fremtiden – og måske endda et bedre samarbejde.

Klatring i trætoppene

Rundt om i landet er der rig mulighed for få en sjov og udfordrende oplevelse højt oppe i trætoppene. Klatring i det fri udfordrer jer alle både på det mentale og fysiske plan. I vil typisk skulle bevæge jer højt oppe i træerne på forskellige forhindringsbaner, hvor I skal bevæge jer fra start til slut på banen.

Klatring på væg

Lyder det lidt for grænseoverskridende at klatre rundt højt oppe i en masse træer, så er der også mulighed for at klatre inden døre i en klatrehal. Uanset, om I vælger at være ude eller inde, er klatring en intens oplevelse, som udfordrer både arme og ben samt mod. Efter en kort præsentation vil du og dine kollegaer prøve kræfter med klartingen på de små vægge. Herefter kan I, hvis I har mod på det, blive udfordret endnu mere på de store og noget højere vægge.

Helt sikkert til morskab for alle – også dem der bliver sikkert på jorden i anden runde!

Rappelling

Også her kommer I højt op i luften, og kunsten at rappelle går ud på at fire sig ned af et reb fra et givent udgangspunkt. Rappelling kan udføres i alle højder, så det er helt op til jer, om I skal fire eller 100 meter op i luften!

Escape room

Escape Room er en nyere form for kreativ samarbejdsøvelse, hvor I bliver testet på at kommunikere effektivt og at få nye ideer til løsninger i et højt tempo. Du og dine kollegaer bliver nemlig lukket inde i et specielt designet rum med forskellige gåder, og I har kun 60 minutter til at slippe ud af rummet igen.

Skydiving

Skal jeres næste firmaoplevelse være virkelig intens og grænseoverskridende, så forestil dig, at du og dine kollegaer kaster jer ud fra en flyvemaskine i 1500 meters højde. De fleste i virksomheden vil kunne deltage i denne hæsblæsende oplevelse, da det blot kræver, at man er ved godt helbred og har gennemgået 6 timers teoretisk og praktisk undervisning. Herefter er I alle flyvende!

Læs mere om faldskærmsudspring.

Laser Battle

Et anderledes spil som er både sjovt og fyldt med fart og aktion. Du og dine kollegaer kan både kæmpe individuelt eller på hold. I får alle tildelt et kraftigt lasergevær som våben og et ’headband’ på hovedet med en indbygget vibrator, så I kan mærke, når I bliver ’skudt’.

Fægtning

At fægte er en gammel elegant disciplin, hvor du kan besejre dine kollegaer med snilde og hurtighed. Ønsker I at tilbringe en dag i det fri og starte med en picnic, kan det sagtens arrangeres, at træningen og konkurrencerne foregår udendørs.

Human bordfodbold

Dette sjove og underholdende spil fungerer som bordfodbold med mennesker, hvor de små figurer på stangen er skiftet ud med dig og dine kollegaer.

Samarbejde er ét af nøgleordene i dette spil, blandt andet fordi I alle er forbundet til hinanden og skal koordinere jeres bevægelser for at score.

Segway

Med dette moderne og teknologiske køretøj bliver du og dine kollegaer testet på jeres evner til at holde balancen og til at navigere rundt på en helt anderledes måde, end I er vant til. Om turen skal være en guidet tur rundt i byen eller en konkurrence kollegaerne imellem, er helt op til jeres temperament.

SUP – surfing

Hvad er bedre end at komme til vandet på de varme og solrige dage i Danmark? Ja det må være at være der sammen med dine kollegaer på et surfboard. Paddle-surfing foregår i et roligt og hyggeligt tempo, hvor I står op og padler jer frem. Det lyder nemt, men du og dine kollegaer vil helt sikkert blive testet på jeres balance!

 

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

forretning

Forretningsidé: Sælg udstyr og tilbehør til streaming

Der skal ikke være nogen tvivl om, at streaming er kommet for at blive. Det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *