Skift til Navision og effektivisér de interne processer

Navision fra Microsoft Dynamics er et ERP-system, der kan sikre dig bedre kunderelationer samt en mere effektiv arbejdsplads. Læs her, hvorfor du bør overveje at skifte fra dit nuværende system.

Det kan være skræmmende at skifte sit nuværende økonomisystem eller ERP-system ud. Måske virker det for dyrt og for kompliceret? I visse tilfælde kan det dog være nødvendigt. Eksempelvis hvis det økonomisystem, du bruger nu, er begyndt at begrænse jer, hvorfor du er ved at nå til det stadie, hvor du ikke har de værktøjer, du har brug for. Dem, der skal til, hvis du vil imødekomme kundernes ønsker.

 

Hvornår skal du skifte til Navision?

Det kan være, at du har behov for at få automatiseret fakturering og månedsafslutningen, så du kan koncentrere dig om andre opgaver, der giver kunderne og din egen forretning mere værdi. Her kommer Navision ind i billedet.

Det er et ERP-system (Enterprise Resource Planning), der er fællesbetegnelsen for samlingen af administrationssystemer i en virksomhed. Herunder alt fra salg og indkøb til ordrebehandlinger. Når du sælger en vare, vil du kunne se, at lagerstatussen opdateres med det samme. På den måde undgår du, at lageret nogensinde løber løbsk igen. Har du prøvet det, ved du, hvorfor det er helt essentielt, at der altid er styr på lagerstatus.

 

Sammenbind alle forretningsapplikationer i ét samlet system

Med Navision får du et fremtidssikret økonomistyringssystem, der samler både økonomistyring, salg, indkøb, lager, produktion og projektstyring i én komplet løsning. Alle data, dokumenter, forretningsapplikationer og enheder samles i ét program, der giver en samlet brugeroplevelse, så du får større kontrol over din økonomi og processer.

Samtidig får du med Navision den indsigt, du har brug for, for at kunne både opbygge og vedligeholde gode kunderelationer. I programmet kan du spotte tendenser og derved forudse, om der vil komme efterspørgsel på et givent produkt, du kan dele data og samarbejde med dine kollegaer på en nemmere måde.

 

Hvorfor skal jeg skifte til Navision?

Med Navision vil du opnå en lang række omkostningsbesparelser, som du ellers skulle have betalt for. Ved at kunne se data i realtid, har både ledelse og medarbejdere mulighed for at træffe bedre beslutninger samt sikre kunderne en både hurtigere, bedre og mere effektiv betjening.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skifter, samt hvilke omkostninger der er ved det, kan du kontakt til en professionel virksomhed som Elbek Vejrup, der hjælper virksomheder med at skifte fra dit nuværende system. Effektivt og problemfrit.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

De bedste etiketteprintere til e-commerce virksomheder

For både privatpersoner og virksomheder, er det rigtig praktisk at bruge en etiketteprinter. Som privatperson …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *