Skab din egen webshop

I en fortsat mere og mere digitaliseret verden, har webshops virkelig gjort sit indtog. Det er utroligt let at åbne sin egen webshop, og den kan for mange være en super måde at få lidt ekstra penge mellem hænderne, så økonomien bliver lidt mere overskuelig.

En webshop er tilmed utrolig lærerig at skabe, og det er oven i købet en fed følelse at se sit eget produkt vokse og formere sig. Der er dog nogle ting, der er vigtige at huske, hvis du vil åbne din egen webshop, og dem får du her!

  1. Få dit eget domæne

Det første du skal gøre, hvis du drømmer om en webshop er at finde det sted, du ønsker at skabe den på. Du skal med andre ord have dit eget domæne, og sådan et kan du lede efter nemt ved et klik her. Du kan tilmed ofte vælge domænenavn, hvilket giver dig mulighed for at gøre din hjemmeside og webshop speciel og ikke mindst letgenkendelig og let tilgængelig, hvilket er en klar fordel, når du vil ud i verden med dine produkter.

  1. Skab troværdighed

Dette bør være en af de største prioriteter i opstarten på din nye webshop. Det kan ikke tydeliggøres nok, hvor vigtigt det er, at webshoppen fremstår professionel, da dette skaber troværdighed og gør, at kunden har lyst til at handle hos dig. Du kan gøre det på mange måder, men et let og enkelt design, flotte kvalitetsfotos, god overskuelighed i form af en menu og kategorier samt et professionelt logo vil være et rigtig godt bud. Hold rodet indhold, slørede billeder og andre forstyrrende elementer væk, da dette kan skræmme kunderne. Derudover skal du huske at kigge al indholdet igennem for stavefejl samt have indholdet i orden. Hav detaljerede beskrivelser af dine varer sammen kombineret med vellignende fotos.

  1. Bestilling, betaling og oplysninger

Kunderne må ikke føle, at de skal lede længe efter vigtige informationer, hvad end det er kontaktinformationer, leveringstider, portopriser eller køb-knappen. Hav en boks, hvor du informerer om både forsendelsesomkostninger, returfrist, kontaktoplysninger til dig og handelsbetingelser, og sørg også for, at det er umuligt at overse køb-knappen, der derefter leder til en overskuelig bestilling af varen. Betalingen skal være overskuelig og let at komme igennem, så kunden ikke søger et andet sted hen for at spare tid.

  1. Forsendelse – sikkert og godt

Det er vigtigt, at kundens varer kommer ubeskadiget frem, da det ellers vil lede til klager. Uafhængigt af hvad du sælger, skal varen pakkes godt ind, og kan den risikere at gå i stykker, bør du også pakke den ind i noget beskyttende som for eksempel bobleplast eller boblefolie. Er varen sensitiv overfor statisk elektricitet, findes der også råd for dette i form af shielding-poser. Du kan med andre ord finde mange forskellige kuverter, der kan beskytte dine varer! Find her.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Find et bredt udvalg på nettet

At handle på nettet bliver kun mere og mere populært og det er der flere …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *