Sådan vælger du det rigtige vinkøleskab

Vin er en af de ultimative forfriskninger, uanset om man er til en større fest, spiser middag med vennerne eller blot sidder og hygger alene ved fjernsynet. Dette er der også en grund til. Der findes så mange forskellige vine at det er de færreste som ikke kan lide nogle former for vin. Det er dog ikke alle som får den fulde oplevelse, når de drikker vin. Det er nemlig ikke altid at vinen rammer den helt rigtige temperatur. Dette kan man dog lave om på med et lækkert vinkøleskab.

Kapaciteten skal være i orden

Man kan gå op i vin på mange forskellige måder, og man kan også nyde lækker vin uden at være ekspert med over 100 flasker. Derfor skal man også vælge et vinkøleskab som matcher ens vinsamling. De fleste af flaskerne skal helst kunne være i køleskabet, men det vil være trist med mange tomme hylder.

Temperaturzonerne skal være præcise

Det er ikke alle vine som skal have den samme temperatur. Derfor er det smart at flere vinkøleskabe tilbyder flere kølezoner, så man på den måde kan have flere typer vine på køl på samme tid. Det er vigtigt at disse zoner er helt præcise, så ens vine ikke får den forkerte temperatur.

Mindst muligt energiforbrug

Det tager tid for vinen at få den rette temperatur, så den skal være på køl en dags tid, inden man kan drikke den. Hvis man drikker vin flere gange om ugen, kan det ikke betale sig at slukke for vinkøleskabet. Vinkøleskabet kommer derfor til at sluge en hel del strøm og vil bidrage til elregningen. Det er derfor en økonomisk fordel at vælge det vinkøleskab med det laveste energiforbrug.

Et lækkert design som passer ind

Som nævnt herover så kommer vinkøleskabene i flere forskellige størrelser, og de findes selvfølgelig også i mange forskellige former og designs. De fleste vinkøleskabe kommer i et lækkert stilrent design som bidrager til den elegance som tit er forbundet med at drikke god vin. Man vil jo også gerne vise sin vinsamling frem, og den skal derfor stå fremme. Man skal derfor vælge et lækkert design som passer godt ind i ens indretning.

UV-beskyttelse i døren

Direkte sol kan være meget skadende for både vinflasken og selve vinen. Vin bør derfor generelt ikke opbevares et sted med for meget sollys. Men hvis man vil have sit vinkøleskab i et rum med meget sol, skal køleskabet have UV-beskyttelse, så der ikke sker noget med vinen.

 

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

forretning

Forretningsidé: Sælg udstyr og tilbehør til streaming

Der skal ikke være nogen tvivl om, at streaming er kommet for at blive. Det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *