Sådan styrker du dig selv og din forretning med online kurser

Viden er kilden til vækst, og det gælder specielt i forhold til at drive sin egen virksomhed.

Mange danske iværksættere har fuld fart på hver eneste dag i jagten på succes, men de overser ofte, at hvis de dygtiggør sig inden for specifikke discipliner, så kan de arbejde endnu mere effektivt og dermed løbe endnu hurtigere.

I denne artikel giver vi dig som iværksætter 3 kurser, som kan få dig til at løbe endnu hurtigere og performe bedre i din hverdag!

Kursus i søgemaskineoptimering

Hvis du er online-iværksætter, så vil det det være en klar fordel, hvis du sætter dig ind i søgemaskineoptimering, også kaldet SEO. Vil du have succes online, så er det vigtigt, at du bruger tid og energi på SEO. Langt de fleste danskere bruger nemlig Google til at finde de produkter, eller services de leder efter, og hvis du ikke dukker op med din hjemmeside eller webshop, jamen så er det klart, at du ikke vil få et salg.

Er du derimod synlig i søgeresultaterne, er chancen for et salg langt højere, og derfor er SEO så vigtigt.

SEO er dog et stort emne, og det er ikke noget, man lærer på en dag. SEO Er desuden en løbende proces, så du skal være klart til at ofre tid på det på længere sigt.

For at komme i gang med SEO er du nød til at vide noget om det, og det kan anbefales f.eks. at tage et SEO kursus enten offline eller online. Med et SEO kursus i hånden vil du blive meget bedre til at optimere dine sider, og du vil spare tid og ikke mindst penge i forhold til tiltag, som du ved ikke vil give værdi.

Styrk dine regneark-skills

Lang de fleste iværksættere arbejder med tal og data. Det kan tage rigtig lang tid at få essensen ud af sin data, hvis man ikke ved, hvordan man skal behandle den.

Heldigvis findes der programmer som Excel, som hurtigt og nemt kan bearbejde din data, så du kan drage de konklusioner, du leder efter. Excel er dog ikke et helt simpelt program, og har du ikke erfaring i det, kan det tage rigtig lang tid at lave selv de mindste opgaver.

Det kan derfor være til stor værdi for dig f.eks. at tage et Excel kursus. Her kan du få de grundlæggende funktioner og muligheder i Excel på plads, så når du arbejder med Excel i din hverdag, er det langt mere effektivt. Hvis du ikke er villig til at kaste penge efter et Excel kursus, kan en e-bog som Excel guiden, måske også være en idé.

Får styr på din tid

Har du svært ved at strukturere din hverdag og gør dette ofte, at du ikke når de ting du skal? Så har du måske brug for et kursus, hvor du lærer at styre din kalender, e-mail og hverdag. Med sådan en kursus vil du kunne optimere din hverdag og få det maksimale ud af den.

Prøv bare at søge på kurser, der kan hjælpe dig med at strukturere din hverdag og optimere din tid – der findes masser derud! Også gratis!

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Du kan nu lære kreativitet online

Som du sikkert har læst tusind gange, så har vi alle mindre tid til os …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *