Social media

Sådan kan du bruge foto i din forretning

Der er ingen tvivl om, at billeder og fotografier bliver en rigtig stor dele af fremtidens markedsføringsmateriale. Mere end det er i forvejen. Seneste trend inden for markedsføring er, at det meget er video, der er begyndt at blive taget i brug. Der er dog stadig kæmpe potentiale i billeder, og det kan være rigtig effektivt, da det blandt andet giver en mulighed for at vise sine produkter eller teamet bag virksomheden. Men hvilke konkrete muligheder har man for eksempel for at gøre brug af billeder i sin markedsføring? Dette dykker vi dybere ned i i denne artikel.

Foto på sociale platforme
Der er rig mulighed for at gøre brug af billeder i sin social media markedsføring. Der er flere sociale medier, der nærmest er bygget op omkring billeder. Det er blandt andet Instagram, Pinterest og Tumblr. Er man god til at gøre brug af dem og tager gode billeder af sine varer eller af virksomheden generelt, kan man komme rigtig langt. Der er selvfølgelig også den helt store spiller, Facebook, hvor billeder også fungerer godt i newsfeedet.

Fotobog
En god gammel fotobog har altid været en enormt effektiv metode til at markedsføre sine produkter og serviceydelser på en lidt anden måde. Det er en bog, som for eksempel en sælger kan have med sig ude, eller man kan have den liggende på kontoret og vise den frem, når man får besøg af kunder og forretningspartnere. Man kan gøre brug af en fotobog på mange måder, og det er i høj grad ens kreativitet, der sætter grænserne. Mange af os forbinder jo nok mest en fotobog med familiebilleder, men den kan altså også blive brugt effektivt på andre måder. Læs mere her om fotobøger.

Flyers
Flyers er en fantastisk marketing platform, hvis du har et hurtigt budskab, som du gerne vil sende afsted. Det kan for eksempel være, hvis du driver en restaurant eller en bar og har et tilbud. Her kan du dele flyers ud til folk i nabolaget. Det er oplagt at gøre brug af flyers, hvis man har nogle gode fotos at tage i brug, da der er mange måder, de kan bruges på. De kan for eksempel bruges som rabatkuponer, og de kan bruges blot til at give information. Her skal du vurdere, hvad der fungerer bedst for din virksomhed. Der findes rigtig mange gode og kompetente virksomheder derude, der står klar til at hjælpe dig med at trykke en flyer i høj kvalitet. Der findes også mange andre former for marketingmateriale, du kan tage i brug. Der er for eksempel brochure, kataloger og så videre.

Aktiver dine kunder
I takt med, at de sociale medie apps, der gør meget brug af foto er buldret frem, er flere og flere virksomheder begyndt at lave konkurrencer, hvor kunderne selv skal tage billeder og uploade til for eksempel Instagram. Her skal de så bruge et bestemt hashtag, der så er med til at sprede dette til deres omgangskreds. Dette er noget, der hurtigt kan gå viralt, hvis man rammer budskabet rigtigt og samtidig gør det simpelt, så det ikke bliver besværligt for dine kunder at deltage. En metode som vi ser blive taget mere og mere i brug, og det er ikke uden grund. Den er nemlig hamrende effektiv, da du møder dine kunder, der hvor de er. Nemlig på de sociale medier.

Som du kan læse, så er der et hav af muligheder inden for markedsføring via billeder, og det er kun ens egen kreativitet, der sætter grænserne. Der er heller ingen tvivl om, at potentialet i fremtiden kun vil blive større. Held og lykke med dine fotos!

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Vi køber alt på nettet

Vi danskere er blevet helt vilde med at handel på nettet. Efterhånden køber vi alt …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *