Sådan holder du en god firmafest for din e-commerce forretning

Har du en e-commerce forretning, der snart skal fejre noget? Det kan være et jubilæum? En fødselsdag? Eller måske en fest bare fordi det går så godt? Uanset grunden har du her en artikel fyldt med gode råd til firmafesten.

Byd på mad og drikke

Til en fest skal der helst være mad og drikke. Der er ingen, som siger, at du skal anrette det helt store festmåltid. Tit og ofte er det nok med lidt tapas, pindemadder eller lignende mad, der ikke ”fylder” så meget.

Et godt råd: Lej en kok til at lave mad

Et godt råd er at leje en kok til at lave mad. Det kan for eksempel være en kok, der er ekstraordinær god til at lave pizzaer. Og hvem vil ikke gerne spise friskbagt pizza lavet af en dygtig kok? Det vil de fleste. Derudover er det også autentisk at have en kok til at stå og lave mad til festen. Det bidrager alt andet lige til en bedre stemning. 

Opbevar vinen i et vinkøleskab

Hvis I skal have vin til firmafesten, så anbefales det at opbevare det i et vinkøleskab. På den måde får I den optimale smagsoplevelse, da vinen serveres ved den helt rigtige temperatur. I behøver altså ikke at sælge vin online for at opbevare det korrekt. Hvis I på arbejdspladsen har et køkken, kan I med fordel overveje at installere et vinkøleskab til indbygning såsom dette Caso CS628 Winesafe. Dette vinkøleskab har plads til ca. 18 flasker, hvilket er ideelt for en mindre e-commerce virksomhed, der godt kan lide at drikke lidt vin til fredagsbaren i stedet for øl.

De andre drikkevarer skal også være på køl

Det er ikke kun vinen, der skal være på køl. Det skal de andre drikkevarer selvfølgelig også. Derfor er det en god ide at anskaffe et ekstra køleskab, hvis ikke du har plads nok i det nuværende. Der findes ikke noget værre end at komme til en fest, der kun har varme øl at byde.

Planlæg nogle sjove aktiviteter

For at holde liv i festen er det en god ide at planlægge lidt sjove aktiviteter. Og hvad er sjove aktiviteter så? Det er der mange forskellige bud på. Herunder har vi fundet to bud, der er yderst populære (og sjove) lige nu.

Hypnose

Kunne du godt tænke dig at se dine kollegaer gå rundt og være 100% overbeviste om, at de er kyllinger? Eller måske har du altid haft lyst til at se en kollega, der tror, at hans hånd vejer 100kg og derfor ikke kan løfte den fra gulvet? Sådanne scenarier kan faktisk blive til virkelighed ved at hyre en hypnotisør til festen.

Virtual Reality

Virtual Reality boomer frem. Og hvorfor ikke gøre det til en del af festen? Lej en VR-stand og brug aftenen på at konkurrere lidt mod hinanden inden for de VR-spil, der findes. En super sjov aktivitet!

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

De bedste etiketteprintere til e-commerce virksomheder

For både privatpersoner og virksomheder, er det rigtig praktisk at bruge en etiketteprinter. Som privatperson …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *