Råd til mere – for alle

Uanset hvor vi er i livet, og hvilken type job vi har, er vi garanteret mange, som godt kunne bruge lidt mere luft i budgettet. De fleste vil endda gerne have det uden at behøve at gå synderligt meget på kompromis. Derfor har vi gjort os rigtig umage for at komme med en række gode råd, som på én og samme tid giver luft i budgettet og tillader dig at holde dig fra kompromiserne. Læs med her – forhåbentligt bliver du klogere med det samme og bliver motiveret til at lave lidt om i hverdagspraksisserne.

Kør sammen

Der er rigtig mange af os, som tager bilen på arbejde. For nogle er det helt nødvendigt, og for andre er det en gode, vi tillader os selv at holde fast i. Uanset hvilken gruppe du tilhører, er der knapper at skrue på – og bare rolig, vi skal nok lade være med at foreslå, at du tager cyklen i stedet. På mange arbejdspladser landet over er der allerede etableret kørselsordninger, hvor dem, som bor i samme område, skiftes til at køre og dermed kører flere i samme bil. Hvis alle gjorde det, ville der være markant færre biler på vejene, og det ville være billigere for den enkelte. Det er i bund og grund en rigtig god måde at spare penge på uden at gå ret meget på kompromis. Er der ikke allerede sådanne ordninger på dit arbejde, kan du agere foregangsmand eller -kvinde og sørge for at få det startet. Der kan næppe være mange, som er imod at skåne miljøet og spare penge – og så endda på samme tid.

Træn ude

En udgiftspost, som fylder meget for rigtig mange, er træning. Træning er godt og sundt for alle, og derfor skal man naturligvis holde fast i det. Man kan dog sagtens spare penge eksempelvis på de dyre indmeldelsesgebyrer og kontingenter, og det kan man gøre ved at træne udenfor i stedet. Naturen er helt genial som træningscenter, og er man bare opmærksom på, hvordan man kan bruge den, behøver man sjældent meget mere end en træstub, en bænk eller en sandstrand for at få pulsen op og musklerne aktiveret.

Lån klogt

En anden god måde at få lidt mere mellem hænderne er ved at låne penge. Man behøver ikke at låne store beløb, tværtimod. Man kan låne lige netop nok til, at hverdagen fungerer, og det hele løber rundt. Der er rigtig mange forskellige online lån, og de har hver især deres fordele og ulemper. Inden du ansøger om et lån, kan du med fordel afsøge markedet og bruge lidt tid på at finde frem til det bedste lån for dig. Jo mere tid du sætter af, des større er chancerne for at få det bedst mulige lån for dig.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Vi køber alt på nettet

Vi danskere er blevet helt vilde med at handel på nettet. Efterhånden køber vi alt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *