Online kvalitetsslip fra Holland er en succes

At globaliseringen fylder mere og mere, ser man nu også på E-commerce delen. Mange dygtige købmænd, vælger at gå ind i flere lande med deres shops, da barrieren for at sælge tværs over landegrænser bliver mindre og mindre. Især indenfor EU er der forholdsvis nemt at sælge til forbrugeren da handelsaftalerne ikke pålægger slutbrugeren ekstra omkostninger.

De største omkostninger for virksomheden i at starte op i et nyt land, er sprogbarrieren. Med online portaler som Upwork, gør det dog muligt at finde dygtige freelancere, der kan oversætte til og fra de sprog man vil ramme. Derudover er fragtomkostninger oftest det største problem – eksempelvis er det ”ret” dyrt at sende en pakke herhjemme ud af landet, og derfor kan der komme nogle udfordringer i at gå udenlands grundet fragtomkostningerne.

En af de webshops der med succes er gået af sit eget hjemland er hollandske Slipsshop.dk. Slipsshop sælger alt i kvalitetsslips og har udover slipseshoppen også shops der sælger butterflies, seler og manchetknapper. Alt hvad den moderne herre skal bruge til hverdag og fest af påklædning kan findes i disse shops, der har den smarte feature, at du kan dele kurv mellem shops og betale et sted.

Slipsshop slå sig meget på, at slipsene de sælger er af allerhøjeste kvalitet. Alle slips bliver gennemtjekket, når de modtager dem på lageret, hvilket er slutbrugeres garanti for at kvaliteten er af højeste karakter. Man kommer derfor ikke ud for slips der er gået op i syningerne og lignende når man modtager dem, da det allerede er tjekket ved ankomst til slipsshops lager.

Mulighederne for spændende slips er mange, når man kommer ind på shoppen. Der findes både de klassiske ensfarvede slips til hverdagen samt de stilrene smalle sorte og hvide slips, men er man lidt mere til farverige og modige slips, kan de også findes på shoppen. Slipsene er opdelt både i typer og farver, så du med få klik kan finde frem til lige præcis det slips du påtænker. Du finder både farverige røde slips og smarte blå slips.

Er du interesseret i mængdekøb til firma, forening eller lignende, hjælper slipsshop også med slips med eget logo på. Det kan være en god brandingmulighed for dit firma, at have fine slips hvori logoet indgår.

Er du interesseret i hvordan man selv binder et slips, eller hvilken bredde slips der passer perfekt til dig? Så har slipsshop.dk en masse gode guides omkring slips. Tag et kig på guidesektionen på hjemmesiden og bliv inspireret til at finde dit nye slips.

Selvom slipsene skal afsted fra Holland, er leveringstiden kun 2 arbejdsdage med GLS. Den ekstra dag er værd at vente, på så gode slips.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

De bedste etiketteprintere til e-commerce virksomheder

For både privatpersoner og virksomheder, er det rigtig praktisk at bruge en etiketteprinter. Som privatperson …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *