Om Zapp.dk

Velkommen til Zapp.dk!

Zapp.dk er dit site for information, nyheder, artikler og dybdegående guides indenfor e-handel, e-commerce og online marketing.

Vores mission er at give dig som læser værktøjerne til at kunne forbedre de områder, som ultimativt fører til mere salg og synlighed af dit produkt, din shop eller din service. Det er vores plan med tiden at dække alle de grundlæggende aspekter af e-commerce fra idé til udførelse – bl.a. følgende områder:

  • Oprettelse af shop: Har man et produkt, som man vil sælge online, er det som regel en webshop, der er vejen frem. Men hvordan kommer man nemmest i gang? Hvilken hosting skal man vælge? Hvordan foregår online betaling og indløsningsaftaler? Det er sådan nogle spørgsmål, som vi gerne vil besvare for dig gennem vores guides.
  • Design: Hvad er godt design i en shop? Med vores artikler om design får du tips til at gøre de omgivelser, som produktet præsenteres i, så lækker og brugervenligt som muligt.
  • Marketing: Der er smange måder at øge kendskabet til ens forretning på, bl.a. gennem Adwords og andre annonceringsformer. Det handler om at skabe nok bevidsthed omkring sit produkt, at man får mange besøgende. En god idé skal også markedsføres rigtigt, før den fører til succes!
  • Konvertering: Når kunden først er på siden er et salg ikke garanteret. ”Konvertering” er det ord, som bruges om at forvandle den besøgende til kunde. Det hjælper selvfølgelig altid, at ens produkt eller service er relevant og af høj kvalitet, men selv i det tilfælde er der altid ting, der kan hjælpe et salg på vej. Det dækker vi i de artikler, som omhandler konvetering.

Ud over disse ting, er der selvfølgelig nyheder indenfor iværksætter og e-handels branchen, så du kan følge med i seneste udvikling!

Endnu engang velkommen til Zapp og god fornøjelse!