Nemmere arbejdsdag med trådløse høretelefoner

Hvert eneste år sælges der flere og flere trådløse høretelefoner, og det gælder både private men især er det erhvervsvirksomhederne, der i stor stil anvender de populære trådløse høretelefoner i hverdagen på arbejdspladserne, da medarbejderne derved opnår mange fordele. Dels kan man nemmere fortsætte med at bruge sin computer eller mobiltelefon, mens man taler i telefon med en kollega eller en kunde, og dels kan man bedre servicere kunderne, da man jo kan bevæge sig rundt i lokalet under samtalen. Tidligere var man fastlåst til et skrivebord, hvor man ikke kunne forlade den faste bordtelefon, og hvor man havde svært ved at anvende computer med kun en hånd fri til dette. De trådløse høretelefoner giver derfor både bevægelsesfrihed og handlefrihed, hvilket totalt giver en mere effektiv medarbejder i firmaet.

Fakta om trådløse høretelefoner

Trådløse høretelefoner kaldes også for headsets, DECT høretelefoner, bluetooth headsets eller for trådløse hovedtelefoner, men alle betegnelserne dækker over samme begreb. Der er tale om trådløse høretelefoner (headsets), der giver en rækkevidde på omkring 15-100 meter afhængigt af den anvendte kommunikationsstandard. Hvis man sagtens kan nøjes 10-15 meters rækkevidde, så er udstyr med bluetooth v. 1.0 standarden ganske udmærket, men hvis man har brug for længere rækkevidde bør man købe udstyr med den nyere EDR (Enhanced Data Rate) standard, der jo tillader hastigheder på op til hele 3 MBit/s. Den mest udbredte standard i dag er bluetooth teknologien, der nu findes til de mest udbredte typer af:

  • Computere.
  • PDA´er
  • Mobiltelefoner.
  • Bordtelefoner.
  • Spillekonsoller.
  • Biler.
  • Andre trådløse enheder.

Årsagen til bluetooth er blevet så udbredt er især det meget lave standby strømforbrug, mens systemet venter på data. Med bluetooth teknologien opretter man et lille personligt netværk med begrænset rækkevidde, hvor alle bluetooth enheder kan tilsluttes trådløst ganske enkelt.

Vælg de rette høretelefoner

Hvis man skal investere i mange trådløse høretelefoner til alle ansatte, så kan der være tale om en større udgift, så derfor bør man fra starten af investere i det bedst mulige produkt til prisen, hvor Plantronics måske er det mest oplagte valg. Plantronics forhandles af firmaet Ergotel, der endda giver deres udstyr på prøve til virksomheder, før de beslutter sig for at købe udstyret. Plantronics startede med at producere headsets i 1962, hvor kunderne primært var de krævende kunder fra NASA og US Army, og Plantronics har derfor lige siden været førende på området for trådløse høretelefoner hvad angår kvalitet såsom effektive støjreduktionssystemer. Derudover kan de levere alle typer trådløse høretelefoner til både bordtelefoner, skype-softphones og til mobiltelefoner. Man kan vælge blandt alle udformninger herunder praktiske trådløse headsets til træning og sport, da de kan bæres behind-the-head, over-the-head, in-ear, over-ear, eller on-ear.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Logistik og interne processer er vigtige aspekter af e-handel

Driver du til dagligt en webshop, hvor der fra tid til anden sendes nogle varer …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *