LEGO – Meget mere end bare klodser

Vidste du, at legetøjsfirmaet LEGO laver andet end blot klodser? Firmaet laver ligeledes børnetøj.

Vi giver dig et portræt af LEGO® Wear her, og viser dig et udsnit af det tøj, som virksomheden fabrikerer.

LEGO® Wear – “Børn skal være børn”

LEGO® Wear laver børnetøj, som er lige så farvestrålende som virksomhedens klodser. Med tøjet ønsker LEGO Wear at skabe et pålideligt brand, som hjælper forældre og børn i hverdagssituationer. Tøj som kan bruges, så børnene frit kan lege.

“Det mest pålidelige børnetøjsmærke, som går skridtet videre ved at forstå og støtte op om familier i deres hverdag med børn.”

Med sit tøjbrand er det LEGO® Wears mission at hjælpe familier i deres hverdag med børn, ved at støtte op om, og opfordre til at børn skal være børn. Tøjet er af høj kvalitet, og har en perfekt pasform, som gør det muligt for dit barn at lege frit.

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 14.13.51

Alt fra undertøj til flyverdragter

LEGO® Wear producerer tøj til børn i alle aldre – og til enhver anledning. Alt fra behageligt nattøj, seje trøjer til varme flyverdragter i lækre materialer og høj kvalitet. Uanset hvilket stykke tøj du finder, er det skabt med det formål at blive brugt – og vasket, gang på gang. Tøjet er med andre ord slidsikkert og sikrer dit barn en god leg.

Udover at tøjet er kendt for sin høje kvalitet, er det ligeledes kendt for sine farvestrålende designs som ses på denne flyverdragt til både drenge og piger.

legowear_flyverdragter

Fanger børnenes interesse

LEGO® Wear fanger børnenes interesse ved at designe tøjet efter børnenes interesse. For eksempel kan LEGO® Chima nu også fås som LEGO® Wear tøj med Chima-figurer påtrykt. Dit barn vil med garanti elske at have de velkendte LEGO® figurer på tøjet. De har helt sikkert allerede en favorit blandt figurerne fra LEGO® universet.

chima

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

forretning

Forretningsidé: Sælg udstyr og tilbehør til streaming

Der skal ikke være nogen tvivl om, at streaming er kommet for at blive. Det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *