finance

Lær at investere online

Flere og flere er trætte af, at deres penge i banken bliver forrentet med en utroligt lav rente – og i nogle tilfælde minusrente. Mange er ved at få øjnene for aktieinvestering, og mulighederne på internettet er fænomenale. Her guider vi dig igennem, hvordan du kommer i gang med at pleje din formue og undgår de største faldgrupper.

Da renten er så lav på indlånskonti, får flere og flere øjnene op for aktieinvestering. De største banker her hjemme, som Danske Bank, Jyske Bank og Nordea tilbyder alle tre aktieinvestering via deres egen platform. Her er det muligt selv at håndtere hver enkelt handel, men også muligt at ringe ind og få en rådgiver til klare handlen. Der er dog oftest et større gebyr forbundet med denne løsning.

En tjeneste som Nordnet, bliver mere og mere succesfuld for den private investor. Tjenesten har udviklet deres egen app til smartphone, både iPhone og Android, og ved siden af har de skabt deres eget sociale community hvor det er muligt at følge venner, bekendte og kendte investorer. Tjenesten hedder Shareville og findes også som app. Her findes det et godt overblik over udviklingen af dine aktier, og hver enkel aktie kan du klikke ind og analysere på. Hele tjenesten er utrolig brugervenlig og er gratis, man vil selvfølge betale en mindre kurtage pr. handel.

Få hjælp til formuepleje

Hvis man stadig er lidt utryg med tanken om at skulle investere på egen hånd og råde over sin formue, findes der virksomheder som Miranova.dk, som ikke laver andet end at forvalte folks penge. På nuværende forvalter virksomheden for mere end 2,6 milliarder kroner for danske kunder og antallet stiger kun. Virksomheden holder både til i Odense og i København og er ikke bleg for en samtale omkring din formuepleje.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Derfor er det attraktivt at handle medicin og kosttilskud på nettet

Hvorfor begrænse sig til at handle tøj, møbler og rejser på nettet, når man også …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *