Køb og salg af brugte smartphones når nye højder

Smartphones bliver dyrere og dyrere, hvilket også er ensbetydende med, at flere og flere danskere begynder at interessere sig for muligheden for at investere i en brugt smartphone. Hvis du ønsker at kunne investere i en moderne smartphone, men ganske enkelt ikke ønsker at betale den fulde pris, så kan du i stedet gå på jagt på brugt-markedet.

Der findes naturligvis mange, der sælger deres smartphones via Facebook, DBA og lignende. Faktum er dog, at du ikke har nogen sikkerhed, når du handler elektronik med en privatperson. Hvis du i stedet handler med en dansk virksomhed, så får du naturligvis både garanti og reklamationsret. Det er også ensbetydende med, at du får samme sikkerhed, så hvis du købte en ny smartphone.

Kan det betale sig at købe brugte smartphones?

Der er naturligvis mange, der er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig for dem at investere i en smartphone, der er brugt i stedet for blot at investere i en ny smartphone. Der er mange, der er bange for, at det ender med at gå galt, hvis de vælger at købe en brugt telefon, uanset om den kommer fra HTC, Samsung, Apple eller en helt fjerde producent.

Hvis du har intentioner om at investere i en smartphone, så kan det sagtens betale sig for dig at investere i en brugt smartphone, hvis du gerne vil spare penge på dit køb. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du ikke kan komme udenom, at det giver god mening at handle din kommende smartphone brugt. Det skal dog understreges, at du skal handle med en virksomhed – ikke en privatperson.

Hvor kan jeg købe en brugt smartphone?

I dag findes der mange virksomheder, der tilbyder køb og salg af brugte smartphones fra alskens former for producenter, hvilket dog i høj grad tæller Apple og Samsung. Én af de største aktører på det danske marked er dog Phonetrade, der ligeledes også tilbyder iPhone-reparation i Aalborg og København, hvilket giver en garanti for, at alle telefoner er sat i stand fra top til tå, inden de sælges videre.

Deres koncept er meget simpelt; de køber deres telefoner fra de danske forbrugere, hvorefter deres professionelle teknikere sætter dem i stand, så de dermed i tip-top-stand, og herefter bliver de sat til salg på deres webshop. Det er også ensbetydende med, at du både har mulighed for at benytte dig af Phonetrade som værende iPhone-reparatør såvel som leverandør af pre-owned smartphones fra både Apple og Samsung.

Flere har tendens til at handle brugt elektronik

I dag er danskerne blevet mere villige til at handle brugt elektronik, hvilket selvfølgelig også tæller brugte smartphones. Det skyldes særligt, at folk har fået muligheden for at handle pre-owned enheder fra danske virksomheder, hvor du får de samme fordele, som hvis du i stedet handlede en ny enhed fra en dansk virksomhed.

Derfor oplever de forskellige virksomheder, der sælger pre-owned smartphones naturligvis også en eksplosiv vækst på det danske marked, hvilket handler om, at danskerne i høj grad har et ønske om at kunne spare penge på deres smartphones.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Du kan nu lære kreativitet online

Som du sikkert har læst tusind gange, så har vi alle mindre tid til os …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *