A lot of different cosmetic products for personal care isolated on white

Hårprodukter er som skabt til e-commerce med dropship

De fleste af os har hår det meste af livet, og dem der måske ikke har det på hovedet, har det andre steder på kroppen. Alt det hår betyder en lind strøm af produkter til at pleje, forskønne, reparerer eller måske til at fjerne hår.

Hårprodukter er som skabt til e-commerce med dropship, for du kan nok ikke konkurrerer med hverken Matas, Nicehair eller andre om de mest kendte produkter, men via dropship eller måske affiliate, kan du skabe et stort univers af gode produkter indenfor alle de forskellige nicher, hvor konkurrencen måske ikke er så hård.

Hvorfor hårprodukter som webshop?

Hårprodukter er noget som alle bruger. Hvad end det er mænd, kvinder, piger, drenge unge som gamle, så bruger stort set alle mennesker shampoo, conditioner og andet, ret ofte i en eller anden grad. Det i sig selv er et godt udgangspunkt til at skabe en forretning, der også virker på sigt. Derudover, så er hårprodukter også omfangsrigt indenfor mange forskellige typer produkter, hvilket giver dig mulighed for at undgå de produkter der enten ingen avance har, eller som har for meget konkurrence.

En webshop tager tid og penge at bygge op, og hvis der skal konkurreres på alt, kræver det først og fremmest at dine priser matcher konkurrenterne. Prisen er ret ofte, hvad de fleste søger efter lige inden de køber det produkt, som de har besluttet sig for. Det er noget de færreste af nye webshop ejere har økonomi eller tid til, og her kan den økonomisk billigere måde at starte en webshop på, at vælge en dropship løsning som er velegnet til hårprodukter.

Hvorfor dropship?

Dropship giver dig mulighed for at tage flere produkter ind i en bestemt niche indenfor hårprodukter. Det gør dig i stand til at ranke bedre i den organiske søgemaskine. Det giver dig også mulighed for at vurderer hvilket produkter der virker og ikke virker, som igen giver en klart fordel i forhold til Facebook og Adwords.

Se nichesiden om glattejern på Glattejernet.dk, hvor du finder en forholdsvis lille niche side, der samtidig ranker forholdsvis nemt på det meste om dette ene produkt. Du kan nok ikke baserer en webshop på kun glattejern, men du vil dog være i stand til at ranke nemt på denne niche via din webshop. Det kopierer du bare med hver produkt som du rent faktisk kan konkurrerer på, hvilket over tid vil skabe dig en relativ stor dropship webshop. Der er selvfølgelig også mange ulemper ved dropship, for du får ikke særlig stor avance på produker i forhold til normal webshop. Du får dog opbygget en valid forretning der i forhold til mange affiliates, kan konverteres til en webshop relativt nemt.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Bliv klar til året fedeste fest i firmaet

Vi kender sikkert alle følelsen af, at vi skal arrangere en fest, og vi har …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *