Håndværksvirksomheder du kan starte

Går du rundt med en håndværker og en iværksætter i maven, men ved du ikke helt, hvilket håndværk du vil satse på? Det er helt naturligt, for der er rigtig mange spændende nicher, du kan tage fat i. I denne artikel kan du få lidt inspiration nogle af dem.

Vinduespudsning

Vinduespudsning er en type virksomhed, der ikke nødvendigvis kræver det helt store for at starte op. Har du det mest basale udstyr, kan du komme rigtig langt. Selvfølgelig kan du måske ikke lige give dig i kast med store lejligheder til en begyndelse,  men rigtig mange villaejere og virksomheder efterspørger vinduespudsning fra en professionel. Kan du lide at være ude i alle slags vejr, højder og er du god til at pudse vinduer? Så kan en virksomhed inden for vinduespudsning uden tvivl godt være noget for dig! På

Gulvafslibning

Gulvafslibning er rigtig populært lige for tiden, og det betyder også, at der er et stort marked og mange kunder at hente, hvis man er dygtig. Indgangsbarrieren til en virksomhed, der sliber gulve er dog lidt større end ved for eksempel vinduespudsning, da det kræver nogle maskiner for at komme i gang. Har du kapital til at investere i dem, kan du dog godt komme til at tjene finde penge på gulvafslibning. Konkurrencen inden for netop gulvafslibning er dog også i den høje ende. Du kan se et eksempel på et veletableret gulvafslibningsfirma her. Har prøvet at slibe eller afhøvle gulve før, vil det være en virksomhedsform, som du nemt kan starte op. Men som nævnt er konkurrencen hård, og kræver at du er god til at få fat i kunder. Det kan for eksempel være via dit netværk.

Maler

At male er noget, som de fleste har prøvet. Det kan være i forbindelse med, at vi har købt nyt hus, eller måske har vi hjulpet nogle med at male. Det er som sådan ikke noget, der behøver at være så svært at gå i gang med, hvis man har de helt rigtige teknikker. Samtidig er indgangsbarrieren ikke i den høje ende, da kunden betaler for malingen – ellers er det medregnet i prisen. Derfor kræver det altså kun pensler, en stige, afdækning, tape og så videre. Har du dette, så er du egentlig good to go og klar til at komme ud over stepperne med din malerforretning. En varevogn vil dog helt klart være at foretrække, så du kan komme rundt.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Du kan nu lære kreativitet online

Som du sikkert har læst tusind gange, så har vi alle mindre tid til os …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *