Guide: Sådan finder du den billigste mobiltelefon på nettet

Der findes adskillige webshops, der sælger mobiltelefoner og tablets. Det er dog ikke alle, der er lige billige, og nogle gange kan det være svært at finde det sted, der sælger dem billigst. Det skyldes ikke mindst, at mange teleselskaber sælger dem billigere, hvis du køber dem med et abonnement.

Når det er tilfældet, skal du begive dig ud i et længere regnestykke, hvis du vil vide, om du rent faktisk sparer penge på dit køb. Heldigvis er der dog nogle tips, du kan følge, hvis du vil være sikker på, at du får den billigste løsning.

Hvilken mobil er du på udkig efter?

Før du finder ud af, hvor du kan finde din nye mobil billigst, er det nødvendigt, at du finder ud af, hvilken mobiltelefon du gerne vil have. Det er ikke sikkert, at en iPhone eller den nyeste Samsung er den telefon, der passer bedst til dit behov. Især ikke, hvis du er ude efter en billig telefon.

Find ud af, hvad du bruger din telefon til, og udarbejd en kravspecifikation på baggrund af dette. Når det er gjort, kan du finde ud af, hvilken telefon der passer til dit behov. Huawei, Xiaomi og Lenovo laver alle sammen prisbillige mobiler, der sagtens kan matche de fleste behov. Har man store forventninger til kameraet, er det dog en god idé, hvis man tager køber en, der er lidt dyrere.

Brug en prissammenligningstjeneste

Når du har fundet ud af, hvilken mobiltelefon du skal have, er det en god idé at benytte en prissammenligningstjeneste til at finde ud af, hvor den fås billigst. Det kan du gøre mange steder, men de mest kendte er PricePusher, Kelkoo og Pricerunner, der alle sammen fungerer på nogenlunde samme måde.

Du kan også anvende en app som eksempelvis eTilbudsavis, hvor du kan søge efter den telefon, du ønsker at købe, hvorefter du får vist de butikker, hvor den sælges på tilbud. Her er dog udelukkende tale om fysiske butikker, der udsender tilbudsaviser.

Skriv til dit teleselskab

Ofte kan du få rabat, hvis du køber din telefon igennem dit nuværende teleselskab. Det skyldes, at de ikke er interesseret i at miste dig som kunde. Du kan derfor altid forsøge dig med at sige, du vælger et andet teleselskab, hvis ikke du kan få rabt – fortæl eventuelt, at du har fået at vide, du kan få den billigere, hvis du skifter til en konkurrent.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

forretning

Forretningsidé: Sælg udstyr og tilbehør til streaming

Der skal ikke være nogen tvivl om, at streaming er kommet for at blive. Det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *