Gør en forskel for andre – og styrk din forretning

At kombinere forretning med velgørenhed er godt for begge parter af samarbejdet. Læs her, hvordan du får mest ud af dit sponsorat.

I arbejdet med at promovere din virksomhed, findes der adskillige metoder, der kan anvendes, til at udbrede kendskabet til jeres brand. Både tiltag, der har en direkte effekt på jeres salgstal, og tiltag, der styrker jeres brand. Det kan blandt andet gøres ved at sponsorere forskellige begivenheder og velgørende initiativer og foreninger.

Sponsornetværk

I mange lokale foreninger har du mulighed for at blive sponsor. Det er der forskellige fordele ved; først og fremmest kan du få dit logo og virksomhedsnavn med i trykt materiale samt få en bannerplads i foreningen. Det kan give god eksponering, hvis du eksempelvis sponsorerer en idrætsforening.

Der er dog i mange foreninger også et såkaldt sponsornetværk. Et netværk, hvor de andre sponsorerer er med, og hver det er muligt at skabe forretningsforbindelser. Det kan ende med at være en givtig forretning, såfremt der selvfølgelig er nogle, der er relevante at lave forretning med. Men husk på, at hvis du har en god relation til dem i netværket, er der også mulighed for, at de anbefaler dig til deres kunder eller andre, der har brug for det.

Sponsorlinks

Der findes en lang række velgørenhedsorganisationer, man kan støtte med et bestemt beløb, hvorefter man får et link fra deres hjemmeside. Et link fra en velgørende organisation har ofte stor værdi i forhold til søgeoptimering.

Måden, hvorpå Google vurderer, hvor din side skal vises i søgeresultaterne på en relevant søgning, er blandt andet ved at kigge på dine indgående links. Jo flere, stærke links, du har, desto større værdi bliver din side tillagt.

Opbyg tillid, troværdighed og styrk dit brand

Ved at støtte velgørende organisationer, initiativer og tiltag kan du opbygge tillid. Det sender nemlig et stærkt signal om, at der er tale om en virksomhed, der både har økonomisk overskud til at støtte velgørende formål – altså; en forretning med en sund vækst.

Samtidig skaber det også tillid, hvis I støtter initiativer som Co2-neutralt website, UNICEF, Hjerteforeningen og andre, gode formål.

Essential Foods, der producerer hundefoder, donerer blandt andet til forskellige initiativer, der hjælper hunde og kæledyr rundt omkring i verden. Du kan se, hvem de støtter, her.

Det samme gør sig gældende for Gulvkanonen.dk, der også støtter adskillige velgørende formål. Det kan du læse mere om ved at klikke dig ind på virksomhedens hjemmeside og vælge menupunktet ’Om os’ og navigere til fanebladet ’Vi støter’.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

De bedste etiketteprintere til e-commerce virksomheder

For både privatpersoner og virksomheder, er det rigtig praktisk at bruge en etiketteprinter. Som privatperson …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *