forretning

Forretningsidé: Sælg udstyr og tilbehør til streaming

Der skal ikke være nogen tvivl om, at streaming er kommet for at blive. Det bevises ved, at det kun bliver større og større dag for dag. Det er ikke kun noget, der gør sig gældende på det danske marked, men er derimod en global tendens – og det ser ikke ud til, at det er noget, der kommer til at vende lige foreløbigt, da flere vælger denne vej.

På trods af, at du i dag kan købe et Smart TV, der har et væld af apps installeret, der giver dig direkte adgang til diverse tjenester, så er det dog ikke altid, at det er nok. Der findes også et hav af tjenester, der ikke har fået udviklet apps til de forskellige Smart TV, hvorfor der også findes andet tilbehør og udstyr, der kan gøre det nemt at streame på din laptop og sende det direkte op på din TV-skærm.

Tjen penge på at sælge udstyr til streaming

Det betyder, at du kan tjene penge på at sælge udstyr til streaming. Det kan være mange forskellige ting, men du bør i høj grad have fokus på diverse enheder, der gør det muligt for dig at streame video fra en smartphone, laptop el.lign. op til dit TV. Der findes mange af sådanne enheder, men den mest populære løsning er dog Googles Chromecast.

Det er dog ikke alle, der har nemt ved at se, hvad dette skal gøre godt for. Det er noget, der primært bruges af folk, når de skal streame fra en tjeneste, der ikke findes en app til på deres TV. Der er dog også mange, der hare et ældre TV, der fortsat har et fint billede, men blot ikke har apps til streaming, hvorfor de i stedet vælger at benytte sig af en Chromecast eller lignende enhed.

Et godt eksempel er, at der er mange bookmakere, der tilbyder fodbold streaming på deres platforme. Det er dog ikke just noget, de tilbyder via en app til dit TV. Hvis du gerne vil se den givne kamp på dit TV, så kan du ved hjælp af en Chromecast el.lign. sende både billede og lyd op til TV’et, så du ikke er nødt til at se det på din bærbare PC el.lign.

Hvordan kommer jeg bedst i gang?

Det er heldigvis ikke synderligt vanskeligt at åbne en webshop med henblik på at sælge dette. Det kan du være i gang med inden for kort tid. Det kræver naturligvis, at du har de forskellige varer på lager, men har du dette, så kræver det blot, at du sætter en webshop op via f.eks. Shopify. Her kan du selv lave hele webshoppen med en skabelon.

Herefter skal du markedsføre din webshop. I og med, at det er noget, der er stor interesse for, men ikke alle ved, hvad de skal søge efter på Google, for at finde f.eks. en Chromecast, så er det oplagt, at du i stedet vælger at fokusere din markedsføring på de forskellige sociale medier såsom Facebook.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Logistik og interne processer er vigtige aspekter af e-handel

Driver du til dagligt en webshop, hvor der fra tid til anden sendes nogle varer …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *