Få mere ud af E-conomic

E-conomic er i mange virksomheder det fortrukne program til regnskabsføring, og det er ikke tilfældet. Som program er det yderst innovativt og ikke mindst intuitivt. En del af disse kvaliteter af sikre igennem den branchespecifikke regnskabsføring. Det vil sige at E-conomic har integreret brancheerfaringer fra deres 100.000 kunder for at lave regnskabsløsninger, som passer til de forskellige brancher. Det gør regnskabet nemmere at overskue, og gør det nemmere at opdage de steder, hvor der er plads til forbedringer.

En papirløs fremtid

Mange virksomheder bevæger sig med hastige skridt imod en papirfri fremtid. Man kan påstå, at det er af hensyn til miljøet, og det er selvfølgelig også en vigtig faktor. Det er dog tvivlsomt, hvor mange virksomheder ville være ivrige efter at blive papirløse, hvis det var dyrere og mere besværligt.

Det er ganske enkelt nemmere at strømline en papirløs arbejdsplads, fordi alle medarbejdere kan få adgang til alle oplysninger, når de har behov for det. Det skaber et bedre arbejdsflow i dagligdagen.

Netop dette ønske om papirløse arbejdspladser, er der flere og flere regnskabsprogrammer, der efterkommer. Løsningerne bliver mere og mere innovative, og det betyder også, at mere specifikke behov efterhånden kan blive dækket ind. Når man vælger et stort og populært regnskabsproblem som E-conomic, som har over 100.000 kunder, så tilvælger du også de integrerbare løsninger, som mange eksterne virksomheder har lavet, der er kompatible med E-conomic. Det er en kæmpe fordel for din virksomhed, da i kan finde løsninger på regnskabsbehov, som måske er så specifikke, at E-conomic ikke stiller redskaber til rådighed.

En nem løsning til fakturering og rejseafregning

Ibistic er et eksempel på en E-conomic partner, der hjælper dig med at få mere ud af dit regnskabsprogram. Samtidig hjælper det også den daglige arbejdsgang for din bogholder, revisor og regnskabsafdeling.

Deres service er helt basalt en effektivisering af den online fakturahåndtering samt en smart app til rejseafregning. Løsningerne egner sig især godt til små og store virksomheder, men større virksomheder kan også have glæde af dem. Ligeledes kan udviddelsen også anvendes inden for alle brancher, der anvender E-conomic som regnskabsprogram. Ibistic er nem at integrere med E-conomic og integrationen er fuldstændig automatiseret. Det vil sige, at den sker fuldstændig gnidningsfrit for dig, og de sparer tid i hverdagen, når der ikke er behov for manuel indtastning eller indlæsning. Hvis du synes, at det lyder interessant, klik her for at læse mere og se om Ibistic er noget for dig.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

affiliate marketing

Flere onlinebaserede forretninger får øjnene op for affiliate marketing

Der findes mange typer af online markedsføring. Det er hverken alle, der er lige effektive …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *