Er du restauratør? Spar penge i den daglige drift med storkøkkenudstyr

Hvis du er ejer af en restauration, så er det muligt, at du ikke er klar over, hvor mange penge du egentlig kan spare. Det er nemlig de færreste, som ved og har tænkt på, hvor stor en udgift deres nuværende udstyr faktisk er. Der kan være rigtig mange penge at spare og dette kan være i form af energiregning og/eller arbejdskraft. Ny teknologi har selvfølgelig optimeret udstyret også på denne front og der kan være en fordel i at udskifte dele eller hele ens køkkenudstyr med nyere modeller. På www. Gastroudstyr.dk/ kan du finde en lang række udstyr, der alt sammen lever op til kravene om høj kvalitet og miljøvenlighed.

Som restauratør bør du fremstå som en, der har styr på hygiejnen

Som restauratør er det vigtigt, at man har styr på hygiejnen. Der skal gøres rent jævnligt og det skal gøres ordentligt. Som med alt andet, så bliver også storkøkkenudstyr slidt ned og dette kan ofte sende et forkert billede til kunderne. Har man for eksempel sandwichbænk, der er ren, men er flere år gammel, så giver det ikke et særligt godt billede i hovedet på kunderne. Det kan derfor betale sig at skifte denne ud med en nyere model. Der findes flere gode mærker. Blandt disse kan nævnes Zanussi, Silverstar og Mastercool. De udnytter alle den nyeste teknologi og er dermed mere energibesparende end ældre modeller. Det kan virke som en stor udgift, men det er faktisk en investering, der kan ende med at spare en for en hel masse penge i sidste ende.

Udover at spare penge på elregningen, så kan det også indbringe flere og faste kunder. At fremstå som et sted, hvor der er styr på hygiejnen er alfa/omega i restaurationsbranchen og mange steder lever desværre ikke op til de skrappe krav, som der er i Danmark. Mange restauranter får et dårligt ry på grund af dårlig hygiejne og det ender i værste tilfælde i en konkurs. Med nyt udstyr fremstår ens sted som rent og det er noget kunder kan lide og gerne vil vende tilbage til.

Udskift dit gamle industrikøleskab med et nyt og mere energivenligt

En af de helt store energislugere er køleskabet. Det kræver store mængder af strøm for at holde madvarerne kølige og dette kan løbe op i en ikke helt ubetydelig månedlig udgift. Ældre modeller er langt dårligere til at udnytte energien og du kan derfor spare masser af penge og på samme tid skåne miljøet ved at udskifte dit gamle industrikøleskab med et nyt. Frenox og Mastercool er nogle af topspillerne på markedet og man går ikke galt i byen, hvis man vælger et køleskab fra en af disse producenter. Hvis du vælger at udskifte dit gamle køleskab, så er det vigtigt, at dette foregår på forsvarlig vis. Det gamle indeholder muligvis CFC-gasser, der er skadelige for ozonlaget. Et industrikøleskab af god kvalitet kan spare en for mange penge og kan allerede have tjent sig selv ind på få år.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

De bedste etiketteprintere til e-commerce virksomheder

For både privatpersoner og virksomheder, er det rigtig praktisk at bruge en etiketteprinter. Som privatperson …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *