Egen virksomhed? 3 ting, som du bør huske

Hvis du driver din egen virksomhed, så er du ganske sikkert bekendt med, at der altid er noget at tage fat i. Der er altid nye overvejelser, som man skal gøre sig, og der er altid mennesker, som henvender sig, uanset om det er kunder eller ansatte. Det er byrden ved at være forretningsdrivende.

Virksomhedsaspekter som interessenter, produktivitet, profiler og kompetencer, det lader vi dig selv om at styre. Men netop fordi der er en million ting at skulle forholde sig til, og fordi man skal have en finger med i alt, hvad der rører sig – ja, så kan det nemt være, at man har overset nogle af de helt basale faste elementer, som bør være en del af enhver virksomhed.

Skulle du have glemt nogle af disse ting, så er det desuden ikke noget, man bliver opmærksom på, før man bliver mindet om det. Så nu minder vi dig om det. Har du mon husket alt på listen?

En ordentlig tyverisikring

Som forretningsdrivende og virksomhedsejer, så vil der altid være både aktiver og værdier, som kan være udsatte. Uanset om det er kontanter, varer eller interiør, så er der tit for mange penge værd. Har du husket at forbygge et tyveri af disse?

Der findes mange løsninger – og hver type virksomhed kræver forskellige sikkerhedsløsninger. De klassiske er tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning, men der findes faktisk også særlige foranstaltninger, som eksempelvis tågesikring. Hvad der passer bedst til dine lokaler, må være op til dig og en professionel at vurdere. Begynd på www.telesikring.dk.

Møbler og arbejdsstationer

Det ville være overraskende, hvis du havde glemt at sikre dig, at dine ansatte havde adgang til gode stole, borde og computere. Det er trods alt ganske essentielt. Men har du overvejet at tage et kig ind hos en forhandler, som har et stort udvalg af alt lige fra tavler og konferencemøbler, til entrémøbler og arkivering?

Der er god chance for, at du kunne finde noget, som i virkeligheden godt kunne bruge en plads i din virksomhed – men som er gået din næse forbi, fordi du måske har haft travlt. Du kunne starte med at tage et kig ind hos www.office-nordic.dk, som er Danmarks største webshop for kontorindretning.

Frugtordninger og julegaver

Hvis du er velsignet med en god flok ansatte under dig, som arbejder hårdt for din virksomhed – så bør du som minimum være opmærksom på, at de trives på din arbejdsplads. Det relaterer sig naturligvis også til gode arbejdsforhold og udfordrende opgaver – men simple ting, som eksempelvis frugtordninger og julegaveordninger (og julepynt, for den sags skyld) bør man bare heller ikke glemme.

Hvis man negligerer sådanne ting, så vil arbejdsmoralen med overvejende sandsynlighed ikke blive optimeret. Men husker du det derimod, så vil sammenholdet og fornemmelsen af, at man arbejder mod samme mål med god chance blive stærkere. Og det må alt andet lige være et mål for enhver virksomhed.

En sidste, lidt tilsvarende ting, kunne være fælles uniform, hvis du driver en virksomhed, hvor man eksempelvis skal ud til kunder og klienter. En simpel polo eller lignende er nok – så længe man sikrer sig, at ens ansatte tager sig godt og præsentabelt ud med dit logo på brystet.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

De bedste etiketteprintere til e-commerce virksomheder

For både privatpersoner og virksomheder, er det rigtig praktisk at bruge en etiketteprinter. Som privatperson …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *