Effektivisér din virksomhed med cloudløsninger

”Cloud computing” vokser og vokser, og flere danske virksomheder benytter sig efterhånden af det. Så er din virksomhed endnu ikke hoppet med på bølgen, så er det nok på tide, at i gør.

Det kan nemlig være med til at speede nogle processer op og samt gøre det nemmere for de ansatte at finde de information og filer, som de skal bruge.

Disse løsningerne kan være i skyen

Der findes mange forskellige typer cloudløsninger, som i vidt omfang anvendes rundt omkring i de danske virksomheder. Hovedsageligt lagres der filer som backup, hvis en computer skulle gå i stykker. På anden måde kan man nemt fortsætte ved den anden station. Derudover bruger mange også mail-services, som bliver leveret i skyen.

Der er også løsninger til opbevaring af databaser, hvor eksempelvis økonomiske oversigter og regnskabssystemer ligger.

Der er altså ikke nogen tvivl om, at integrerede løsninger i skyen er kommet for at blive. De gode løsninger er med til at gøre dagligdagen nemmere i virksomheden. Men der findes faktisk også løsninger, som i større grad integrerer større, fysiske dele af virksomheden i skyen.

Integrér jeres daglige infrastruktur

Hvor mange cloudløsninger søger mod at optimere administrative opgaver og fildeling, som får selve jobbet til at ske nemmere, så findes der også andre informationsløsninger hvor de fysiske elementer også bliver integreret. Disse er i høj grad med til at forenkle tilgængeligheden i hverdagen og arbejdsprocesserne, så de ikke bliver bremset af eksempelvis et fejlbooket mødelokale. Se mulighederne her.

Helt essentielt menes der løsninger, som fysisk og dynamisk forbinder mennesker, steder og aktiviteter – alt i mens det foregår i skyen, på en fælles platform eller cloud, som deles af alle på stedet.

Der tages højde for det hele

De fleste integrerede cloudløsninger er med til at forbedre produktivitet. Og selvom løsninger typisk er standard, digitale informationsstrømme, så vil de alligevel føles som skræddersyede til din virksomhed – netop fordi den er i skyen, og forenkler alles medarbejdernes hverdag, fordi det hele foregår i samme program, eksempelvis Outlook.

Der tages nemlig højde for det hele. Det vil sige, at hvis man gerne vil booke en rum, så tages der højde for antal af personer, formålet med brugen af rummet og hvilke ressourcer, man har behov for derinde.

Også ved velkomst af kunderne, vil det have betydning. Eksempelvis findes der løsninger, som fungerer som receptionist, hvor man helt enkelt melder sin ankomst på en skærm, og den rette vedkommende får så besked.

Fremtiden er her

Det er kun det mest skeptiske, som ikke tror på, at cloudløsninger i erhvervslivet har en lysende fremtid. For dem, som har iværksat brugen af dem, vil sandsynligvis sige, at det gør det hele meget nemmere. Og det er netop formålet.

Sørg dog for at vælg en løsning, som understøtter virksomhedens behov. Alle firmaer er forskelligt, så det skal være jeres daglige arbejdsgang og arbejdsmiljø, som afgør hvad og hvilke ting, som bør integreres i skyen.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Logistik og interne processer er vigtige aspekter af e-handel

Driver du til dagligt en webshop, hvor der fra tid til anden sendes nogle varer …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *