E-handelsprisen 2014

Så er det snart tid til E-handelsprisen 2014, der er en prisceremoni for de bedste webshops og e-handlere i Danmark.

Vi nævner dette her på Zapp, fordi det som regel er en rigtig god mulighed for firmaer at netværke, holde firmaevent, få inspiration eller bare generelt se, hvad der rører på sig indenfor e-handel!

Prisfesten afholdes af Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH), hvis mål er at skabe gode forhold og vækst for dansk e-handel. Det gør de gennem afholdte seminarer, rabatter til medlemmerne, et aktivt netværk og adgang til sidste nye analyser og nyheder. I skrivende stund er over 1300 webshops medlem af FDIH.

E-handelsprisen er altså anerkendelsen af de bedste af disse indenfor en lang række kategorier, bl.a.:

  • Bedste B2C virksomhed (B2C = ”Business to customer”)
  • Bedste B2B virksomhed (B2B = ”Business to business”)
  • Bedste mobile e-løsning
  • Brugerens favorit

Ved sidstnævnte er der åben afstemning over nettet. Hvis du har en webshop, du synes har gjort det ekstra godt i år, kan du gå ind på deres hjemmeside, indtaste e-mail og shoppens adresse. Så er den med i opløbet, hvor den med flest stemmer indtil 1. maj 2014 bliver udpeget som vinder.

Ønsker du at deltage?

Alle virksomheder med primære fokus på e-handel kan melde sig til. Man må højst deltage i 2 kategorier, og det koster 799 kr. per kategori plus moms.

Man kan også deltage som publikum eller virksomhed, hvilket koster fra 1000 kr. til 2500 kr. per person, alt efter ens medlemskab hos FDIH.

Begivenheden afholdes på:

Radisson Blu / Falkoner Salen

Falkoner Allé 9

2000 Frederiksberg.

Der er tilmeldingsfrist d. 19. maj, og begivenheden afholdes 22. maj 2014 med start 16:30. Eventen er naturligvis ink. spisning.

 

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Bliv klar til året fedeste fest i firmaet

Vi kender sikkert alle følelsen af, at vi skal arrangere en fest, og vi har …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *