Driv forretning fra stuen: Sådan starter du din egen webshop

Mange unge vælger i dag at blive selvstændige. Det kan dermed betegnes som værende et modefænomen, men det kan faktisk lade sig gøre at starte selvstændigt og få succes med det; også selvom du ikke har erfaring. Her får du et par gode råd til, hvordan du starter din egen webshop.

Hvad skal din webshop sælge?

Først og fremmest er det vigtigt, at du beslutter dig for, hvad din webshop skal sælge. Det er vigtigt, at du vælger én niche, så du ikke har så mange konkurrenter og har noget specifikt at tilbyde. Det gør det lettere at slå de eventuelle konkurrenter.

Når du har fundet ud af, hvad du vil sælge, skal du finde ud af, om det skal være et hobbyprojekt, eller om du vil gøre den til din primære levevej. Hvis din omsætning er på under 50.000 kr. om året, er det ikke nødvendigt, at du CVR-registrerer dig. Tjener (eller forventer du at tjene) over 50.000 kr. på en 12-måneders periode, skal du registrere din virksomhed, da det anses som værende en fuldtidsvirksomhed.

Lav en forretningsplan og læg et budget

Når du har besluttet dig for, om du vil drive virksomhed på del- eller heltid, skal du have udarbejdet en forretningsplan. Den skal indeholde den strategiske plan for, hvordan din virksomhed skal vækste. Det er den røde tråd, du skal følge, når du træffer fremtidige beslutninger.

Skriv, hvor virksomheden er om et år, hvor den er om to år, og hvad målet med virksomheden er. På den måde har du noget at navigere efter – og bare rolig; der er ingen, der siger, at du ikke må ændre strategi undervejs.

Hvilken virksomhed skal du stifte?

Der findes mange former for virksomheder, og alle sammen har sine fordele og ulemper. Du kan vælge at stifte et I/S, ApS, IvS, A/S eller en enkeltmandsvirksomhed. Mange vælger at starte som enkeltmandsvirksomhed eller som IvS, da disse virksomhedsformer i princippet er gratis at registrere.

Indkøb af varelager og afsending af pakker

Når du har på plads, hvilken form for virksomhed, du vil starte, skal du købe et varelager. Det kan du gøre på to forskellige måder; ved selv at købe varer hjem eller ved at vælge en dropshipping-løsning, hvor du ikke har varerne selv, men får en procentdel, når du sælger.

Når du skal sende pakkerne, skal du sørge for, at du altid har nok blækpatroner til din Epson-printer, eller hvilken printer, du vælger at benytte, og det samme gør sig gældende for indpakning.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Find et bredt udvalg på nettet

At handle på nettet bliver kun mere og mere populært og det er der flere …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *