Derfor skal du som e-commerce virksomhed være miljøvenlig

Har du nogensinde overvejet, hvorfor du som e-commerce virksomhed skal være miljøvenlig? Hvis ikke, så tag lige og brug de næste par minutter på at læse med her. Grundene du finder herunder vil med garanti interesserer dig, da der faktisk er meget værdi at hente ved at være miljøvenlig som e-commerce virksomhed.

Du sender et godt signal til din omverden

Den helt store fordel ved miljøvenlighed er først og fremmest, at du sender et rigtig godt signal til din omverden om, at du tænker på naturen og dens fremtid. Dette signal kan gå hen og blive guld værd, hvis du for eksempel har en kunde som er meget naturfanatisk og derfor vælger forhandlere på baggrund af deres indsats i forhold til et sundere og mere bæredygtige miljø.

Brug miljøet som konkurrenceparameter

En anden fordel ved at være miljøvenlig er, at du som netop beskrevet kan bruge det som et konkurrenceparameter. Flere og flere mennesker begynder at tænke mere på miljøet, hvorfor det forventes, at du i fremtiden (om du vil eller ej) kommer til at konkurrere på miljøvenlighed. Derfor kan du ligeså godt allerede nu få implementeret en række tiltag, der vil gøre dig og din forretning mere klimavenlig.

Blue Energy er i øvrigt en virksomhed som i den grad bruger miljøet som konkurrenceparametter. Det lille startup vil være det mest klimavenlige elselskab i Danmark. Derfor er det nødvendigt, at de er uhyre effektive til at levere klimavenlige løsninger til deres kunder.

Det sparer dig for mange omkostninger på sigt

På sigt vil det at være miljøvenlig også med stor sandsynlighed spare dig for en masse omkostninger. Det er ikke utænkeligt, at staten vil implementere flere afgifter og bøder, hvis virksomheder ikke lever op til nogle bestemte miljøkrav. Derfor kan du ved at gøre din forretning miljøvenlig allerede nu altså spare en række fremtidige afgifter og bøder. Derudover vil du også få en konkurrencemæssig fordel ved at starte din kamp for et bedre miljø før dine konkurrenter.

Har du behov for energirådgivning?

Hvis du som virksomhed har brug for energirådgivning, så kan du med fordel tage kontakt til Kuben Management. De eksperter, når det gælder rådgivning om energi og oplagte at henvende sig til, hvis du gerne vil være en mere klimavenlig virksomhed.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

forretning

Forretningsidé: Sælg udstyr og tilbehør til streaming

Der skal ikke være nogen tvivl om, at streaming er kommet for at blive. Det …

One comment

  1. Cool oversigt, jeg har selv overvejet at bruge ingenco2.dk

    Det har I hvert fald sat nogle tanker igang, tusinde tak for indlægget 🙂

    Vh Kristian – http://pl-partners.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *