Den simple opskrift på din egen webshop

Opskriften på at lave en webshop, er lige så simpel som at lave en Gin & Tonic. Alt hvad du behøver er blot to ting, og det er et domæne samt et webhotel. Lige så snart du har de to ting kørende for dig, har du mulighed for at drive din egen lille virksomhed.

Hvad er et domæne og et webhotel?

Et domæne er selve adressen på din virksomhed. Med andre ord betegnes det også som navnet på din hjemmeside. Når du vælger et domæne, er det ikke kun navnet du har mulighed for at vælge. Du kan selv vælge om det skal være .dk, .com, .org eller hvad der nu er af muligheder. Dette giver dig også gode muligheder for at være kreativ i din hjemmesides navn som helhed.

Nu når vi har slået domæne på plads, skal vi snakke lidt om webhotel. Et webhotel er i bund og grund en super-computer et eller andet sted, der konstant er tændt og som sørger for at din hjemmeside holder sig kørende. Et webhotel beskæftiger sig med mange iværksættere og alle forskellige brancher, hvilket også gør dem i stand til at kunne hjælpe dig rigtig langt når du kommer til din hjemmesides funktioner.

Hvad er et godt webhotel?

De fleste webhoteller tilbyder også at du kan anskaffe dit domæne hos dem, oven i prisen. Det er en rigtig god og let løsning der bør udnyttes. Find et webhotel hvor du også kan anskaffe dit domæne som udgangspunkt.

Skal vi grave længere ned i teksten og finde det der adskiller et webhotel fra mængden, er kundesupporten. Skal du drive en webshop, har du brug for der er en rigtig god kundesupport hos dit webhotel. Du skal gerne have grundig support, hvor de er i stand til at gå ind og fikse dine problemer for dig, hvis der skulle opstå noget inde på din webshop.

Prøv at sammenligne de forskellige webhoteller der alle tilbyder domæne i prisen. Her skal du kigge på alt hvad de tilbyder, og finde ud af hvilke behov du har og vurdere dem herefter.

Hvordan laver jeg min webshop?

Når du har domæne og webhotel klar, og egentlig kun mangler at lave din webshop, så kan dette ligeledes gøres nemt og hurtigt. Der findes i dag så utrolig mange skabeloner til webshops, som kan integreres let via wordpress. Find en skabelon du synes ligner en flot webshop, og som du kan se dig selv sælge produkter gennem.

WordPress er det nye sort hvad angår iværksætteri i form af webshop. Det er som et let puslespil for begyndere, hvor du er fri for at skulle kigge på alverdens koder der ligger bag hver en hjemmeside, for de er nemlig lavet i forvejen i skabelonerne.

Nu er du så små ved at være klar til at starte din webshop, nu ved du hvad du skal have fat i før du kan starte. Og så husk på at alt nyt kræver tålmodighed, og du skal ikke være bleg for at spørge om hjælp.

Få flere ideer på Web100.dk om at tjene penge online, hvor seo og andet er nødvendige kundskaber til både webshop og affiliate marketing.

 

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

forretning

Forretningsidé: Sælg udstyr og tilbehør til streaming

Der skal ikke være nogen tvivl om, at streaming er kommet for at blive. Det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *