Bruger du telefonen på arbejdet? Her er de bedste arbejdsmobiler

Mange mennesker har brug for en telefon, når de er på arbejde. Afhængigt af arbejdets form kan det være praktisk, hvis den kan holde til lidt af hvert, har dual-sim eller noget helt tredje. Men hvilken telefon skal du vælge i forbindelse med dit arbejde? Det får du en række gode og brugbare tips til herunder.

Til håndværkeren

Der findes mange forskellige telefoner til håndværkeren. Førhen har det været et problem, at mobilen var så skrøbelig, når den lå i lommen, men det er ikke tilfældet længere. Der findes mange forskellige bud på, hvilken telefon man skal have, hvis man har et arbejde, der kræver en telefon, der er en smule mere hårdfør.

Samtidig behøver du ikke længere at gå på kompromis, når det kommer til hverken design, kvalitet eller funktioner på din håndværker-telefon. Der bliver både lavet Ericsson, Motorola og Samsung-telefoner, der kan holde til lidt af hvert – og selvfølgelig også en lang række andre mærker.

Eksempelvis er Samsungs Xcover et rigtig godt bud på en hårdfør telefon, der både kan tåle lidt af hvert, men som også har et neutralt design, samtidig med at den har gode funktioner.

Til businessmanden

Hvis du er sælger, businessman eller arbejder som konsulent, kan det være praktisk at have to simkort i telefonen. Det er dog ikke i alle telefoner, det kan lade sig gøre. Der findes dog heldigvis en del telefoner, hvor det er muligt at indsætte mere end et simkort. Et godt eksempel herpå er Huawei, der efterhånden har produceret mange telefoner, der har mulighed for to simkort.

Eksempelvis deres P8 Lite, der ikke koster alverden, men alligevel har mulighed for dette. Især hvis du ikke skal bruge din arbejdstelefon til noget, der kræver flere ’hestekræfter’, kan det være en god idé.

Samsung Galaxy S7 og S8 fås også som dual sim, hvis du har behov for en lidt mere avanceret telefon, der også har et godt kamera. 

Hvad har du brug for?

Det er ikke alle erhverv, hvor man kan lave så nøgtern en definition på, hvilken telefon man skal have. Derfor er det vigtigt, at du sætte nogle krav til, hvilke egenskaber der er vigtige for dig. Hvad kan du nøjes med? Og hvilke funktioner kan du absolut ikke undvære? Hvis du vil vide lidt mere om, hvilken telefon du skal vælge, kan du læse mere om det her.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

forretning

Forretningsidé: Sælg udstyr og tilbehør til streaming

Der skal ikke være nogen tvivl om, at streaming er kommet for at blive. Det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *