3 gode plugins du bør bruge på din WooCommerce shop

I denne artikel vi give dig 3 gode plugins, som du bør overveje at bruge på din egen WooCommerce webshop. Vores artikel tager udgangspunkt i shoppen Secretly.dk, som blandt andet sælger billig glidecreme.  

På Secretly.dk bruger de alle de nævnte plugins nedenfor, og du kan derfor selv se, hvordan de fungerer ved at besøge siden.  Prøv f.eks. at lægge et par kondomer eller en lidt tungere tube glidecreme i kurven og se, hvordan bulk discount og weight based shipping fungerer (mere om det nedenfor).

1. WooCommerce Bulk Discount

Vil du gerne give dine kunder mulighed for at få rabat, hvis de køber flere af samme product, så er det et plugin kaldet “WooCommerce bulk discount”, du skal have fat på. Med dette plugin kan du indstille, hvor mange procent rabat du vil give, alt efter hvor mange produkter kunden køber. Køber han eksempelvis 3 af samme produkt, kan du indstille pluginnet til at give ham 10% rabat. Køber han 4 får han 15% osv.

Rabatsatserne kan indstilles forskelligt fra produkt til produkt, og det gør dette plugin meget fleksibelt.

Du kan teste pluginnet ved at tilføje flere pakker af samme kondomtype til kurven på Secretly.dk.

2. WooCommerce Weight Based Shipping

Med weight based shipping pluginet kan du bestemme en shippingpris på baggrund af et produkts vægt. F.eks. kan du på meget tunge vare tage lidt ekstra i fragt, som kunder der køber de lette produkter ikke betaler for.

Dette plugin kræver selvfølgelig, at du vejer alle dine produkter og indtaster vægten på dem i WooCommerce, så det er ikke et plugin man bare tager i brug sådan lige.

Prøv på Secretly.dk at tilføje flere varer i kurven. På et tidspunkt får du ikke længere mulighed for at købe letvægtsfragt, og det er fordi dette plugin regner ud, at de varer der findes i kurven, nu er for tunge til at blive sendt med letvægts fragt.

3. WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

Vedlægger du også faktura i alle dine ordre? Hvad med at spare penge på papir og printerblæk og i stedet bare vedhæfte en faktura med de kvitteringsmails WooCommerce sender ud?

Dette er muligt med pluginnet ” WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips”, hvor du kan indstille det til at vedhæfte kundens faktura med alle kvitteringsmails. På den måde slipper du for at vedlægge den i alle pakker, og det sparer dig derfor for både tid og penge.

Med dette plugin kan du også printe fakturaer og pakkelister direkte via dit WooCommerce kontrolpanel. Derudover kan du også designe dine egne fakturaer og bruge dem på din shop.

Alle plugins på denne liste er gratis, og der findes ikke en pro version. Det betyder, at du får den fulde funktionalitet med gratis-versionen, hvilket jo er noget som os WooCommerce-shopejere godt kan lide!

Vi håber at du med denne artikel har fået mod på at prøve de tre plugins af på din egen shop!

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

De bedste etiketteprintere til e-commerce virksomheder

For både privatpersoner og virksomheder, er det rigtig praktisk at bruge en etiketteprinter. Som privatperson …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *