3 digitale produkter der har ændret deres branche

Vi gennemgår lige nu en digital udvikling, hvor der hele tiden kommer nye digitale produkter til. Det sker i mange forskellige brancher. Se for eksempel Airbnb, Uber, Spotify og så videre. Alle sammen produkter, der har ændret vores adfærd og måden, som vi gør forskellige ting på. Vi vil her hos econtent.dk dykke en tand dybere ned i nogle af de her ting og i nogle af de produkter, der for alvor har udfordret og rykket ved en traditionel branche.

Uber

Uber er et amerikansk koncept, der de seneste år har bredt sig ud i hele verden. Det er dog også et koncept, der har mødt en del modstand fra den traditionelle taxabranche. Særligt har hjemme har der nærmest været krig mellem Uberchauffører og almindelige taxachauffører. Det har blandt andet ført til hærværk og vold, og det er jo slet ikke meningen, at et digitalt produkt skal bringe det med sig. Dette skyldes blandt andet, at Uber kan levere den samme service, som taxaerne kan, bare billigere. Noget af det, der har gjort Uber så populært i hele verden er den platform, det er bygget op på. Det eneste det kræver er en app. Her kan du så se, om der er en Uber i nærheden. Så kan du bestille den og dermed blive kørt derhen, du gerne vil.

Mofibo

Mofibo er et nyere dansk udviklet digitalt produkt, der gør det muligt at få adgang til alle de bedste e-bøger og lydbøger gennem et abonnement, man betaler fast hver måned. Det har for alvor været med til at sætte skub i markedet inden for e-bøger, og det er også et digitalt produkt, der er vokset på rekord tid og har fået rigtig mange brugere. Det fungerer ganske enkelt ved, at du henter en app på dine enheder, og så logger du ind, og så kan du dermed læse løs. Det er rigtig fleksibelt, da du dermed ikke skal bære rundt på en fysisk bog. Mange har nemlig ofte sin mobil eller Ipad med sig, og det bliver mere og mere almindeligt at læse på dem. Mofibo er forholdsvist hurtigt gået ind på nye markeder, og har markedsført sig blandt andet som et tillægsprodukt til klassiske mobilabonnementer. Udvalget af e-bøger og lydbøger er så stort på Mofibo, at der er e-bøger uanset hvilken genre, du gerne vil læse en bog i. Mofibo er også blevet enormt populært at give i gave, da de sælger gavekort på for eksempel 3 og 6 måneder. Kender du derfor en, der er helt vild med en god bog, så er Mofibo et perfekt valg af gave. Du kan læse mere om Mofibo Danmark her.

Airbnb

Airbnb er en tjeneste, hvor man kan udleje sin lejlighed eller sin bolig til folk, der er ude at rejse og derved tjene en ekstra skilling. Det er ofte billigere end at bo på hotel, og man får ofte mere for pengene. Det er virkelig et digitalt produkt, der har rokket ved det traditionelle hotelmarked, og der er ingen tvivl om, at Airbnb blot vil blive større i fremtiden. Uanset hvor i verden du gerne vil hen, er det næsten muligt at finde en udlejer på Airbnb, og det er derfor perfekt for for eksempel backpackere, der er ude at rejse og søger et sted en enkelt nat. Det kan også være en oplagt mulighed i stedet for at bo på hotel, da man kommer ind i den lokale kultur på en helt anden måde. Mange nyder også selv at lave mad under ferien, og det er der altså rig mulighed for, hvis du bor i et privat hus med køkken.

About Dette indlæg er sponsoreret

Check Also

Derfor må SEO ikke undervurderes, når du driver onlineforretning

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes mange måder at markedsføre sig …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *